Kalle

Kalle

Kalle on suorittanut Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssit sekä Diplomikurssin vuonna 2013. Tavoite ja yhdellä yli!

Kallen treenit tunnetaan nimellä Tuska-tunnit

 

"Olen harrastanut urheilua monipuolisesti koko ikäni. Lajeja olen kokeillut laidasta laitaan, sekä yksilö- että joukkuelajeja. Joukkuelajeista tutuimpia ovat jalkapallo ja salibandy. Kokeilin aikani eri kamppailulajeja, kunnes löysin kuntonyrkkeilyn. Minua kiinnostavat lajin ja harjoittelun monipuolisuus ja vaativuus. Tekniikan oppiminen ja oma kehittyminen tuovat lajiharjoitteluun koko ajan uusia haasteita. Kuntonyrkkeilyn lisäksi treenaan punttisalilla ja lenkkeilen.

Treenifilosofiani: Yhdessä mennään kovaa, kovalla sykkeellä ja naatitaan… Aseta itsellesi tavoite, ja mene yhdellä  yli.", kertoo Kalle itsestään.

Kallen treenifilosofiaan pääsee tutustumaan perjantaisin. Kallen tunneilla haastetaan niin mieltä kuin kroppaakin haastavien tekniikkaharjoitusten muodossa. Kallen tunneilla huomioidaan niin aloittelevat kuin pitkään harrastaneet. Kallen vetämässä välineryhmässä haastetaan kroppaa tuttujen ja uusien lihasliikkeiden avulla. Kallelta myös löytyy aina vaihtoehtoinen liike tarpeen mukaan. 

Kalle on suorittanut Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssit sekä Diplomikurssin vuonna 2013.

« Takaisin