Ajankohtaista

Kertamaksuilla kuntonyrkkeilemään jatkoryhmiin!

Kertamaksuilla kuntonyrkkeilemään jatkoryhmiin!

Tiistaisin klo 18, Torstaisin klo 18, Perjantaisin klo 18.45 ja Sunnuntaisin klo 16.45 tai klo 18 alkavissa ryhmissä on tilaa tulla kuntonyrkkeilemään myös kertamaksuilla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ilmoittaudut vain tunnin vetäjälle. Maksu 10€/kerta ohjaajalle käteisellä tai Smartumilla, Epassilla tai Eazybreakilla (näytä maksukuitti ohjaajalle, joka merkkaa maksun ylös).

Lue lisää »

Jäikö tunti välistä sairauden tai lomareissun vuoksi?

Jäikö tunti välistä sairauden tai lomareissun vuoksi?

Korvaustunneiksi suosittelemme ensisijaisesti sunnuntain klo 16.45-18 tuntia tai sunnuntain klo 18-19.15 tuntia, perjantain klo 18.45 tuntia -tai mikset menisi hiomaan tekniikkaasi alkeisryhmän tunnille maanantaisin klo 20.15-21.15 tai keskiviikkoisin klo 20-21! Kevään ensimmäistä kautta on jäljellä vielä 28.3. asti :D, joten korvausaikaa on vielä.
Huomioithan kuitenkin, että ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkeä +ohjaaja, joten pomminvarmuudella et aina mahdu korvaamaan.

Lue lisää »

Kuntonyrkkeilyn alkeisryhmien ilmoittautumiset auki viikolle 14 asti

Kuntonyrkkeilyn alkeisryhmien ilmoittautumiset auki viikolle 14 asti

Kuntonyrkkeily on paitsi hauskaa myös tehokasta urheilua niin keholle kuin mielelle. Lyöntejä lyödään vain treenikaverin hanskoihin, pistehanskoihin tai nyrkkeilysäkkiin, joten minkäänlaista väkivaltaa et tunneilla joudu todistamaan. Luut vahvistuvat tärähdyksistä ja hapenottokyky kasvaa, lihakset saavat haastetta ja kaloreitakin palaa -tehokkaan treenin jälkeen jopa läpi yön. Kahdeksan viikon alkeiskurssi maksaa vain 65€! Alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa harrastamista kuntonyrkkeilyn jatkoryhmissä sekä Nyrkkeilyjaoston aktiiveille tarkoitetulla Välineharjoittelutunnilla.
Mikään ei palauta niin työpäivästä kuin kunnon treenit, hyvässä seurassa. Tunnit ovat turvallisia ja opetus etenee aivan alkeista alkaen. Tarvitset mukaan tullaksesi vain sisäpelikengät ja kevyet vaatteet, joissa sinun on hyvä liikkua: kasvopyyhe ja vesipullo ovat tärkeät lisävarusteet. Tule rohkeasti mukaan yksin -tai haasta vaikka kaveri mukaan! Tiedustelut: nyrkkeily@tapanilanera.fi

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

Tapanilan Erä nyrkkeily - vahvoja perinteitä, kuntoilun iloa

Instagram

TUL-turnaus 4.-5.3. Jasmiina 🥈 Venla 🥉ja Hilja 🥉

TUL-turnauksen alkuottelut alkavat k:lo 18.00. Eräläisistä ensinmäisenä kehään nousee Jasmiina ottelu n:o 1, Hiljan 6.s ja Venlan 7.s ottelu.