Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily kohottaa kuntoa ja keventää oloa!

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista, lihaskunto-osuudesta sekä loppuverryttelystä. Jokainen tunti on erilainen, sillä meidän ohjaajat valmistelevat tuntinsa itse.

Mukaan tarviset alussa ainoastaan urheilullisen vaatetuksen, sisäpelikengät ja juomapullon. Meiltä löytyy lainavarusteita harjoitteluun. Enemmän harrastaneille suosittelemme omia nyrkkeilyhanskoja ja käsisiteitä.

Kuntonyrkkeilyyn voi osallistua 15 vuotta täyttänyt henkilö. Ryhmät ovat sekaryhmiä. 

Kuntonyrkkeilyn alkeisryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä tai muusta vastaavasta kamppailulajista. Alkeita suosittelemme suorittamaan koko kauden eli 16 viikkoa. Alkeisryhmässä pääset tutuiksi nyrkkeilyasennon, liikkumisen ja nyrkkeilylyöntien kanssa.  

Kuntonyrkkeilyn jatkoryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet yhden kauden alkeisryhmässä. Myös muulla kamppailulajitaustalla voi osallistua jatkoryhmän tunneille. Jatkoryhmässä harjoituksiin sisältyy monipuolisia lyöntisarjoja sekä perustekniikan ylläpitoa. 

Kuntonyrkkeilyn nuorten jatkoryhmä on tarkoitettu 13-18 vuotiaille, jotka ovat perillä nyrkkeilyn alkeista, joko Nyrkkeilykoulun, Nyrkkeilyakatemian tai jonkin toisen taistelulajin harrastamisen kautta. Tunneilla otetaan tekniikkaa ja lyöntisarjoja haltuun sykkeitä nostattavasti.

Kuntonyrkkeilyn tekniikkaryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden kauden alkeisryhmässä. Myös muulla kamppailulajitaustalla voi osallistua jatkoryhmän tunneille. Ryhmän harjoitukset painottuvat tekniikan hienosäätöön. 

Kuntonyrkkeilyn välineryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka käyvät millä tahansa nyrkkeilyjaoston tunneilla. Välinetunneilla on vaihtuvia harjoituksia (esim. kuntopiiri), jotka ylläpitävät lihaskuntoa sekä hapenottokykyä. Tunnilla käytetään kahvakuulia, kuntopalloja, käsipainoja jne. Nyrkkeilyhanskat kannattaa kuitenkin ottaa mukaan, sillä tempoerät saattavat odottaa nurkan takana.

Kehonhuoltotunti palauttaa mainiosti kuluneesta treeniviikosta ja auttaa nauttimaan sunnuntain rauhasta loppuun asti. Tämän jälkeen olet valmis ottamaan vastaan uuden viikon uusin voimin!

 

Tutustu kuluvan kauden harjoituksiin ja aikatauluun täältä